Dinsdag 11 april 2017, 17:00 – 20:00
Hoe verbindt u uw medewerkers onderling met interne sociale media om ze effectiever en efficiënter te laten functioneren?

De wereld buiten de organisatie wordt steeds meer connected en digitaal. Uw organisatie ziet de noodzaak van een digitale transformatie tot een “Connected Company” in. Maar wat is de rol van de HR functie eigenlijk in zo’n transformatie traject, vraagt u zich af?

Deze vraag zal tijdens de workshop worden beantwoord. In het eerste deel van de workshop gaan we in op wat nu precies een “Connected Company” is, welke rollen HR in de digitale transformatie kan spelen. In het tweede deel van de workshop gaan we in kleine groepjes zelf aan de slag  om te kijken hoe HR  zelf ook goed gebruik maken van Interne Social Media om de performance van haar werkzaamheden  te verbeteren.

Aan het einde van de Workshop ga je naar huis met een goed begrip van de wat,  de waarom, de waarvoor en de hoe vragen tav het gebruik van interne sociale media.  Wil jij ook meer leren over de digitale transformatie van HR? Schrijf je dan snel in via de volgende link